1. Skip to navigation
  2. Skip to content

Noul Opel Astra

Opel Astra sedan (4 uși) întregește familia Opel Astra

07/06/2012


Noul Opel Astra sedan

Noul Opel Astra sedan

  • Noua versiune notchback este cea de-a patra variantă a celui mai bine vândut model compact Opel
  • Tehnologii moderne, finisaj de înaltă calitate specific clasei medii într-un autovehicul din clasa compactă
  • Modele ecoFLEX ultra-eficiente cu un nivel al emisiilor de CO2 de doar 99 g/km, ce dezvoltă o putere de până la 96 kW/130 cp


Russelsheim. Opel își extinde gama de autovehicule Astra de succes cu o nouă variantă sedan, sportivă și elegantă. Având punctele forte specifice modelului Astra, inclusiv tehnologiile avansate și calitatea recunoscută la nivel global, noul notchback elegant reprezintă o alternativă mai accesibilă pentru clienții care ar opta, în mod normal, pentru același tip de autovehicul din clasa medie. Cu acest nou sedan cu patru uși și variantele hatchback cu cinci uși, Sports Tourer station wagon și îndrăznețul GTC coupe, gama de modele Astra, cel mai bine vândut autovehicul Opel, este acum completă.

Descarcă fotografii Noul Astra sedan la rezoluție de tipar

Noul Astra notchback sedan (lungime/lățime/înălțime: 4.658/1.814/1.476 mm) are un ampatament de 2.685 mm, ce asigură un spațiu generos. Portbagajul său separat oferă un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decât modelul cu cinci uși. Prin rabatarea fracționată a scaunelor din spate în raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit până la maxim 1010 litri.

Clienții pot alege între șapte variante de motorizare: patru unități pe benzină (cu puteri de la 74 kW/100 cp până la 132 kW/180 cp), dintre care trei pot fi combinate cu o transmisie automată cu 6 trepte de viteză și trei motoare diesel (cu puteri de la 70 kW/95 cp până la 96 kW/130 cp). Cele două modele ultra-eficiente Astra notchback 1.7 CDTI ecoFLEX cu sistem Start/Stop și tehnologii de sporire a eficienței combină puterea de 81 kW/110 cp sau 96 kW/130 cp cu un consum de doar 3,7 litri/100 km. Acesta corespunde unui nivel al emisiilor de CO2 de doar 99 g/km.
La începutul anului viitor, pe lângă această gamă largă de trenuri de rulare, noul model Astra cu patru uși va beneficia de pe urma lansării celei de a patra generații a motorului Opel pe benzină cu patru cilindri SIDI ECOTEC, deosebit de eficient, puternic și rafinat, cu o cilindree de 1,6 litri, supraalimentare și injecție directă de benzină.

Combinație între designul sportiv și elegant și proporțiile bine echilibrate

Echipa de design Opel i-a conferit noului Astra notchback o siluetă elegantă și atrăgătoare. Linia plafonului se arcuiește ușor deasupra habitaclului, apoi se continuă fluid de-a lungul lunetei înclinate abrupt și se termină cu extensia aerodinamică sculptată a podelei scurte a portbagajului. Și, datorită faptului că montantul C arcuit se întinde mult spre zona podelei, dimensiunile portbagajului sunt mascate într-o manieră elegantă. Linia distinctivă care include mânerele portierelor devine mai accentuată spre partea din spate, creând un efect de “umăr” atletic sub baza montantului C și podeaua spate.

Standarde tehnologice de vârf și calitățile tipice ale modelului Astra în segmentul notchback

Cu un design sportiv și elegant, calitățile specifice modelului Astra și o gamă largă de tehnologii avansate€“ unele fiind unice, altele neobișnuite pentru acest segment€“ noul notchback compact cu patru uși al mărcii Opel se adresează clienților cu așteptări ridicate. Iluminarea frontală adaptivă (AFL+) cu faruri bi-xenon și o gamă de funcții de iluminare sofisticate, inclusiv distribuția variabilă a luminii, iluminarea în curbe, iluminarea în viraje și asistentul pentru faza lungă îmbunătățesc și mai mult siguranța activă. Șasiul adaptiv FlexRide reglează automat amortizoarele la condițiile de trafic și îi oferă șoferului posibilitatea de a alege între trei moduri diferite€“ modul Standard, modul Tour pentru o călătorie confortabilă și modul Sport pentru reacții mai prompte. Scaunele deosebit de ergonomice și certificate de AGR (”Aktion Gesunder Rucken e.V”), care oferă o poziție confortabilă pentru spate, sunt disponibile pentru șofer și pasagerul din față. Pe lângă acestea, există și mai multe sisteme infotainment care oferă o călătorie mai relaxantă și mai sigură. Sistemul de navigație superior Navi 900 include trasee pentru peste 30 de țări europene și un ghid de călătorie digital stocat pe un card SD.

Descarcă fotografii Noul Astra sedan la rezoluție de tipar

Doriţi o oferta
personalizată?
Click aici

Doriţi o ofertă personalizată?
Consultantii nostri vă stau la dispoziţie.

Inchide

Completaţi in formularul de mai jos modelul şi dotările preferate.
Veţi fi contactat în cel mai scurt timp de către un consultant vânzari Opel cu o ofertă de preţ.

Program de lucru: Luni-Vineri: 9-18 ; Sambata: 9-13

German Top Trading SRL. Tel. (021) 3456 131