ACEST MODEL
NU SE MAI COMERCIALIZEAZA NOU IN ROMANIA!
  1. Skip to navigation
  2. Skip to content

Opel Astra Classic III

Date tehnice

In aceasta pagina gasiti informatii despre motorizarile disponibile pentru Opel Astra Classic III, dimensiuni, performante, consum combustibil.
Datele se gasesc in format .pdf.

Doriţi o oferta
personalizată?
Click aici

Doriţi o ofertă personalizată?
Consultantii nostri vă stau la dispoziţie.

Inchide

Completaţi in formularul de mai jos modelul şi dotările preferate.
Veţi fi contactat în cel mai scurt timp de către un consultant vânzari Opel cu o ofertă de preţ.

  

Recenzii clienti

Am cumparat masina de la GTT si doar la voi vin pentru revizii si reparatii pentru ca mereu am fost bine tratat iar lucrarile au fost de calitate.

Alecu Ion 23-10-2015 5

Venim la GTT pentru ca baietii de acolo sunt cooperanti, amabili si dornici sa ajute. Recomandam GTT, asa cum ne-a fost si el noua recomandat.

Bigan Marian 23-10-2015 5

O companie care intr-o perioada scurta de timp ne-a dovedit profesionalismul si ne-a castigat increderea. Parteneriatul cu GTT a adus plus valoare activitatii desfasurate de noi si mobilitate 100%. Avem incredere ca vom continua activitatea in viitor cu aceleasi beneficii pentru ambele parti, dar mai ales pentru noi, clientul final. Recomand cu caldura German Top Trading ( GTT ), locul unde gasesti absolut orice iti trebuie pentru masina, de la revizie la piese, de la service mecanica la tinichigerie/vopsitorie profesionala, decontari directe cu toti asiguratorii. Suntem foarte multumiti si recomand tuturor.

Ambarus Petre SOCIAL ELEMENTS srl 10-10-2015 5

Vezi toate recenziile