1. Skip to navigation
 2. Skip to content

Noul Corsa

Noul Opel Corsa Diferente față de generatia anterioara Corsa(2010)

Noul Corsa: o masina complet noua, dotata cu tehnologii şi motorizări superioare, aliniate la ceea ce trebuie să ofere un autoturism în 2015.

Lista preturi noul Corsa

 • Noutăți siguranță și confort

   Noul Corsa lansează o gamă de sisteme de asistenţă pentru şofer, multe neavând rival în clasa sa:

  • Sistemul de asistenţă la parcare identifică locurile de parcare şi parchează automat autovehiculul, fără să fie necesar ca şoferul să atingă volanul.
   Acest sistem pe bază de senzori cu ultrasunete măsoară locurile de parcare adecvate, paralele sau perpendiculare, calculează traiectoria şi direcţionează automat autovehiculul Corsa în locul de parcare selectat. 
  • Asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral cu alarmă, care utilizează, de asemenea, senzori cu ultrasunete pentru a avertiza şoferul cu privire la o coliziune iminentă la schimbarea benzilor de rulare.
  • Camera video frontala Opel Eye (generatia a II-a) cu sistem de recunoaştere a indicatoarelor rutiere.
  • Avertizarea privind părăsirea benzii de circulaţie te avertizează acustic atunci când părăsești banda fără a semnaliza.
  • Funcția de indicare a distanței de urmărire te informează constant în legătură cu durata necesară pentru evitarea impactului cu autovehiculul din față.
  • Avertizarea privind o coliziune frontală detectează situațiile când este posibilă producerea unei coliziuni frontale și emite o avertizare acustică însoţită de un semnal vizual pe afișaj și un avertisment proiectat pe parbriz.
  • Asistentul avansat la pornirea în rampă este oferit, de asemenea, standard. Acesta menţine efectul de frânare timp de aproximativ două secunde după ce şoferul a eliberat pedala de frână și previne deplasarea accidentală în spate a Corsa la pornirea în rampă.

  Brosura de prezentare noul Corsa

 • Testează noul Corsa și convinge-te de avantaje!

  Vino la GTT pt un drive-test, oricand de luni pana sambata.Vezi aici programul de lucru si adresa.
 • Noutăți tehnice

  • Noul şasiu nu a preluat absolut nici o componentă de la generatia anterioara Corsa(2010).
   Stabilitatea la deplasarea în linie dreaptă şi în viraje este îmbunătăţită datorită unui centru de greutate mai coborât cu 5 mm, unui subcadru mai rigid şi noii geometrii a suspensiei, inclusiv o articulaţie frontală nouă.
  • Noile amortizoare oferă modelului Corsa de generaţia a cincea o filtrare îmbunătăţită a perturbărilor provocate de gropi şi suprafeţe de drum denivelate, asigurând un confort exemplar la bordul unui autovehicul de mici dimensiuni.
  • Arhitectura electrica complet noua asigură un nivel de interacţiune mai sofisticat între diferitele sisteme ale autovehiculului.
  • Servodirectie sensibilă la viteza: datorită noii geometrii şi calibrării software-ului de direcţie, noul sistem de servodirecţie sensibilă la viteză este îmbunătăţit, asigurând un răspuns mai precis şi sporind atât plăcerea de a conduce, cât şi confortul.
  • Transmisii noi:  noul Corsa are disponibile atat o transmisie manuala noua cu 6 trepte cat si o nouă transmisie automata cu 6 trepte, care ofera un confort sporit la conducerea masinii in oras, facilitate rezervată până acum autovehiculelor din clasele superioare.
   În plus, cu noul Corsa Opel lansează noua generației a transmisiei automate Easytronic 3.0, care permite un consum de combustibil mult mai scăzut şi o schimbare substanțială, mai lină, a treptelor de viteză comparativ cu generația anterioară.
 • Noutăți motorizare

  Elementul principal de sub capota noului Corsa este reprezentat de noul motor pe benzină turbo 1.0 ECOTEC cu sistem de injecţie directă şi trei cilindri.
  Compact, fabricat complet din aluminiu, motorul este prevăzut cu un sistem de injecţie directă şi un arbore de echilibrare cu rotaţie în sens opus – un element unic în clasa sa.
  Este disponibil în două variante de putere, de 90/115 CP, EURO 6, cu un consum de benzina mixt de numai 4,5 / 5l la 100 km.
  Ambele variante generează un cuplu de 170 Nm începând de la o turaţie de numai 1.800 rpm.

  Motorizari si detalii tehnice noul Corsa

  Click pentru imagini si video

 • Testează noul Corsa și convinge-te de avantaje!

  Vino la GTT pt un drive-test, oricand de luni pana sambata.Vezi aici programul de lucru si adresa.
Doriţi o oferta
personalizată?
Click aici

Doriţi o ofertă personalizată?
Consultantii nostri vă stau la dispoziţie.

Inchide

Completaţi in formularul de mai jos modelul şi dotările preferate.
Veţi fi contactat în cel mai scurt timp de către un consultant vânzari Opel cu o ofertă de preţ.

  

Recenzii clienti

Nimic de reprosat asupra profesionalismului tuturor celor din service.Astept o piesa comandata in Germania de aproape 10 zile;sa se fi schimbat seriozitatea germana in ultimul timp?

Bratu Stan 14-04-2015 4

Avand un Opel Zafira destul de vechi (2005) am incercat sa scad costurile de service mergand la unul decent, insa neautorizat Opel. Diagnosticul pus de acestia pentru o problema a masinii mele m-a facut sa dau bani degeaba pe o bobina de inductie si inlocuirea ei. La GTT am aflat diagnosticul corect, si am putut opta pentru piese aftermarket, mai ieftine.
Daca mergeam la GTT de la inceput, asa cum am facut de atunci incolo, ieseam mai ieftin, pentru ca tarifele lor sunt relativ mici pentru un dealer autorizat Opel.
In plus, ma pot baza pe interventia facuta si garantia acordata de GTT.

Munteanu Dorin 27-03-2015 5

Amabili si foarte, foarte buni profesionisti!. Recomand GTT!

NICOLESCU CLAUDIU 24-03-2015 5

Vezi toate recenziile