1. Skip to navigation
 2. Skip to content

Noul Corsa

Noul Opel Corsa Diferente fata de generatia anterioara Corsa(2010)

Noul Corsa: o masina complet noua, dotata cu tehnologii si motorizari superioare, aliniate la ceea ce trebuie sa ofere un autoturism în 2016.

Lista preturi noul Corsa

 • Noutati siguranta si confort

   Noul Corsa lanseaza o gama de sisteme de asistenta pentru sofer, multe neavând rival în clasa sa:

  • Sistemul de asistenta la parcare identifica locurile de parcare si parcheaza automat autovehiculul, fara sa fie necesar ca soferul sa atinga volanul.
   Acest sistem pe baza de senzori cu ultrasunete masoara locurile de parcare adecvate, paralele sau perpendiculare, calculeaza traiectoria si directioneaza automat autovehiculul Corsa în locul de parcare selectat. 
  • Asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral cu alarma, care utilizeaza, de asemenea, senzori cu ultrasunete pentru a avertiza soferul cu privire la o coliziune iminenta la schimbarea benzilor de rulare.
  • Camera video frontala Opel Eye (generatia a II-a) cu sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere.
  • Avertizarea privind parasirea benzii de circulatie te avertizeaza acustic atunci când parasesti banda fara a semnaliza.
  • Functia de indicare a distantei de urmarire te informeaza constant în legatura cu durata necesara pentru evitarea impactului cu autovehiculul din fata.
  • Avertizarea privind o coliziune frontala detecteaza situatiile când este posibila producerea unei coliziuni frontale si emite o avertizare acustica însotita de un semnal vizual pe afisaj si un avertisment proiectat pe parbriz.
  • Asistentul avansat la pornirea în rampa este oferit, de asemenea, standard. Acesta mentine efectul de frânare timp de aproximativ doua secunde dupa ce soferul a eliberat pedala de frâna si previne deplasarea accidentala în spate a Corsa la pornirea în rampa.

  Brosura de prezentare noul Corsa

 • Testeaza noul Corsa si convinge-te de avantaje!

  Vino la GTT pt un drive-test, oricand de luni pana sambata.Vezi aici programul de lucru si adresa.
 • Noutati tehnice

  • Noul sasiu nu a preluat absolut nici o componenta de la generatia anterioara Corsa(2010).
   Stabilitatea la deplasarea în linie dreapta si în viraje este îmbunatatita datorita unui centru de greutate mai coborât cu 5 mm, unui subcadru mai rigid si noii geometrii a suspensiei, inclusiv o articulatie frontala noua.
  • Noile amortizoare ofera modelului Corsa de generatia a cincea o filtrare îmbunatatita a perturbarilor provocate de gropi si suprafete de drum denivelate, asigurând un confort exemplar la bordul unui autovehicul de mici dimensiuni.
  • Arhitectura electrica complet noua asigura un nivel de interactiune mai sofisticat între diferitele sisteme ale autovehiculului.
  • Servodirectie sensibila la viteza: datorita noii geometrii si calibrarii software-ului de directie, noul sistem de servodirectie sensibila la viteza este îmbunatatit, asigurând un raspuns mai precis si sporind atât placerea de a conduce, cât si confortul.
  • Transmisii noi:  noul Corsa are disponibile atat o transmisie manuala noua cu 6 trepte cat si o noua transmisie automata cu 6 trepte, care ofera un confort sporit la conducerea masinii in oras, facilitate rezervata pâna acum autovehiculelor din clasele superioare.
   În plus, cu noul Corsa Opel lanseaza noua generatiei a transmisiei automate Easytronic 3.0, care permite un consum de combustibil mult mai scazut si o schimbare substantiala, mai lina, a treptelor de viteza comparativ cu generatia anterioara.
 • Noutati motorizare

  Elementul principal de sub capota noului Corsa este reprezentat de noul motor pe benzina turbo 1.0 ECOTEC cu sistem de injectie directa si trei cilindri.
  Compact, fabricat complet din aluminiu, motorul este prevazut cu un sistem de injectie directa si un arbore de echilibrare cu rotatie în sens opus – un element unic în clasa sa.
  Este disponibil în doua variante de putere, de 90/115 CP, EURO 6, cu un consum de benzina mixt de numai 4,5 / 5l la 100 km.
  Ambele variante genereaza un cuplu de 170 Nm începând de la o turatie de numai 1.800 rpm.

  Motorizari si detalii tehnice noul Corsa

  Click pentru imagini si video

 • Testeaza noul Corsa si convinge-te de avantaje!

  Vino la GTT pt un drive-test, oricand de luni pana sambata.Vezi aici programul de lucru si adresa.
Doriti o oferta
personalizata?
Click aici

Doriti o oferta personalizata?
Consultantii nostri va stau la dispozitie.

Inchide

Completati in formularul de mai jos modelul si dotarile preferate.
Veti fi contactat în cel mai scurt timp de catre un consultant vânzari Opel cu o oferta de pret.

  

Recenzii clienti

Am ajuns cu masina aici din intamplare , dar voi reveni cu siguranta , servicii profesionale oferite de profesionisti ! Recomand cu mare caldura !

Catana Alexandru https://websignal.ro 24-03-2016 5

Recomand cu caldura GTT. De cinci ani vin la ei pentru reviziile anuale si alte probleme. In totdeauna am fost tratat cu seriozitate.Bogdan Savu este un profesionist, il recomand 100 %.

BARBU SORIN 18-02-2016 5

Am avut o problema cu caroseria: bara spate rupta , hayon indoit, fusta spate deformata, etc. din cauza unui berbec care nu a gasit pedala de frana.
Comportament civilizat si profi, am predat masina marti iar vineri dimineata am primit telefon, deci dupa 3 zile (masina a necesitat si vopsire de elemente), asta in conditiile in care am vazut cu ochii mei atelierul plin de masini in reparatie. Felicitari personalului si celor care coordoneaza activitatea. Va recomand!

Valer Muntean 15-01-2016 5

Vezi toate recenziile