1. Skip to navigation
 2. Skip to content

Noul Corsa

Noul Opel Corsa Diferente față de generatia anterioara Corsa(2010)

Noul Corsa: o masina complet noua, dotata cu tehnologii şi motorizări superioare, aliniate la ceea ce trebuie să ofere un autoturism în 2015.

Lista preturi noul Corsa

 • Noutăți siguranță și confort

   Noul Corsa lansează o gamă de sisteme de asistenţă pentru şofer, multe neavând rival în clasa sa:

  • Sistemul de asistenţă la parcare identifică locurile de parcare şi parchează automat autovehiculul, fără să fie necesar ca şoferul să atingă volanul.
   Acest sistem pe bază de senzori cu ultrasunete măsoară locurile de parcare adecvate, paralele sau perpendiculare, calculează traiectoria şi direcţionează automat autovehiculul Corsa în locul de parcare selectat. 
  • Asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral cu alarmă, care utilizează, de asemenea, senzori cu ultrasunete pentru a avertiza şoferul cu privire la o coliziune iminentă la schimbarea benzilor de rulare.
  • Camera video frontala Opel Eye (generatia a II-a) cu sistem de recunoaştere a indicatoarelor rutiere.
  • Avertizarea privind părăsirea benzii de circulaţie te avertizează acustic atunci când părăsești banda fără a semnaliza.
  • Funcția de indicare a distanței de urmărire te informează constant în legătură cu durata necesară pentru evitarea impactului cu autovehiculul din față.
  • Avertizarea privind o coliziune frontală detectează situațiile când este posibilă producerea unei coliziuni frontale și emite o avertizare acustică însoţită de un semnal vizual pe afișaj și un avertisment proiectat pe parbriz.
  • Asistentul avansat la pornirea în rampă este oferit, de asemenea, standard. Acesta menţine efectul de frânare timp de aproximativ două secunde după ce şoferul a eliberat pedala de frână și previne deplasarea accidentală în spate a Corsa la pornirea în rampă.

  Brosura de prezentare noul Corsa

 • Testează noul Corsa și convinge-te de avantaje!

  Vino la GTT pt un drive-test, oricand de luni pana sambata.Vezi aici programul de lucru si adresa.
 • Noutăți tehnice

  • Noul şasiu nu a preluat absolut nici o componentă de la generatia anterioara Corsa(2010).
   Stabilitatea la deplasarea în linie dreaptă şi în viraje este îmbunătăţită datorită unui centru de greutate mai coborât cu 5 mm, unui subcadru mai rigid şi noii geometrii a suspensiei, inclusiv o articulaţie frontală nouă.
  • Noile amortizoare oferă modelului Corsa de generaţia a cincea o filtrare îmbunătăţită a perturbărilor provocate de gropi şi suprafeţe de drum denivelate, asigurând un confort exemplar la bordul unui autovehicul de mici dimensiuni.
  • Arhitectura electrica complet noua asigură un nivel de interacţiune mai sofisticat între diferitele sisteme ale autovehiculului.
  • Servodirectie sensibilă la viteza: datorită noii geometrii şi calibrării software-ului de direcţie, noul sistem de servodirecţie sensibilă la viteză este îmbunătăţit, asigurând un răspuns mai precis şi sporind atât plăcerea de a conduce, cât şi confortul.
  • Transmisii noi:  noul Corsa are disponibile atat o transmisie manuala noua cu 6 trepte cat si o nouă transmisie automata cu 6 trepte, care ofera un confort sporit la conducerea masinii in oras, facilitate rezervată până acum autovehiculelor din clasele superioare.
   În plus, cu noul Corsa Opel lansează noua generației a transmisiei automate Easytronic 3.0, care permite un consum de combustibil mult mai scăzut şi o schimbare substanțială, mai lină, a treptelor de viteză comparativ cu generația anterioară.
 • Noutăți motorizare

  Elementul principal de sub capota noului Corsa este reprezentat de noul motor pe benzină turbo 1.0 ECOTEC cu sistem de injecţie directă şi trei cilindri.
  Compact, fabricat complet din aluminiu, motorul este prevăzut cu un sistem de injecţie directă şi un arbore de echilibrare cu rotaţie în sens opus – un element unic în clasa sa.
  Este disponibil în două variante de putere, de 90/115 CP, EURO 6, cu un consum de benzina mixt de numai 4,5 / 5l la 100 km.
  Ambele variante generează un cuplu de 170 Nm începând de la o turaţie de numai 1.800 rpm.

  Motorizari si detalii tehnice noul Corsa

  Click pentru imagini si video

 • Testează noul Corsa și convinge-te de avantaje!

  Vino la GTT pt un drive-test, oricand de luni pana sambata.Vezi aici programul de lucru si adresa.
Doriţi o oferta
personalizată?
Click aici

Doriţi o ofertă personalizată?
Consultantii nostri vă stau la dispoziţie.

Inchide

Completaţi in formularul de mai jos modelul şi dotările preferate.
Veţi fi contactat în cel mai scurt timp de către un consultant vânzari Opel cu o ofertă de preţ.

  

Recenzii clienti

Am cumparat masina de la GTT si doar la voi vin pentru revizii si reparatii pentru ca mereu am fost bine tratat iar lucrarile au fost de calitate.

Alecu Ion 23-10-2015 5

Venim la GTT pentru ca baietii de acolo sunt cooperanti, amabili si dornici sa ajute. Recomandam GTT, asa cum ne-a fost si el noua recomandat.

Bigan Marian 23-10-2015 5

O companie care intr-o perioada scurta de timp ne-a dovedit profesionalismul si ne-a castigat increderea. Parteneriatul cu GTT a adus plus valoare activitatii desfasurate de noi si mobilitate 100%. Avem incredere ca vom continua activitatea in viitor cu aceleasi beneficii pentru ambele parti, dar mai ales pentru noi, clientul final. Recomand cu caldura German Top Trading ( GTT ), locul unde gasesti absolut orice iti trebuie pentru masina, de la revizie la piese, de la service mecanica la tinichigerie/vopsitorie profesionala, decontari directe cu toti asiguratorii. Suntem foarte multumiti si recomand tuturor.

Ambarus Petre SOCIAL ELEMENTS srl 10-10-2015 5

Vezi toate recenziile