loading

24 de ore pe zi, în peste 40 de ţări europene, Asistenţa Rutieră Opel îţi oferă servicii la faţa locului, servicii de remorcare, un autovehicul de închiriat, cazare la hotel, continuarea călătoriei cu trenul sau avionul şi multe altele.

Garanţia de mobilitate este aplicabilă pentru toate autovehiculele Opel noi şi este valabilă timp de un an de la data înmatriculării autovehiculului sau de la livrarea de către reparatorul Opel autorizat (care eveniment survine primul).

Poţi extinde acoperirea serviciului de Asistenţă Rutieră Opel de fiecare dată când te prezinţi la GTT pentru efectuarea lucrărilor de service programate la intervalele corespunzătoare conform indicaţiilor cuprinse de Planul de Service al Autovehiculului.

Extinderea poate fi efectuata pentru un an, la un preţ de numai 70 RON TVA inclus, în care este inclusă şi tractarea în caz de accident.

Cum poţi beneficia de Asistenţa rutieră Opel

- Serviciul de asistenţa rutieră Opel este gratuit pentru fiecare autovehicul Opel nou şi este valabil în primul an de la achiziţionare.
- Poliţa poate fi reînnoită, contra cost, pentru o perioadă de un an, la orice Reparator Autorizat Opel din România.
- Garanţia nu acoperă defectele cauzate de piesele de schimb sau accesoriile care nu sunt produse originale Opel.

Numarul de telefon ale Centrului de Asistenţă Opel: 
Apeluri naţionale (Romania): (021) 317 4690 
Apeluri din străinătate: +40 (21) 317 4690 

ProblemăSoluţie
Autovehiculul tău se defectează undeva în Europa• Reparare la faţa locului sau, dacă este necesar
• Tractare la cel mai apropiat reparator Opel autorizat
Autovehiculul tău nu poate fi reparat în interval de două ore de la tractarea la reparatorul Opel autorizat• Autovehicul de închiriat oferit pentru maxim 4 zile, sau
• Bilete de tren (valoare max. 613 EURO /persoană), sau
• Bilete de avion (Clasa economic, valoare max. 613 EURO /persoană) dacă călătoria cu trenul depăşeşte 6 ore
Defecţiunea apare la peste 80 km depărtare de casă şi nu poate fi remediată în interval de 24 de ore• Cazare într-un hotel de 3 stele pentru toţi ocupanţii autovehiculului timp de maxim 4 zile ca alternativă la autovehiculul de închiriat/ tren/ avion

Contact

Câmpurile cu * sunt obligatorii
Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la Confidenţialitate şi datele noastre de contact , vă rugăm verificaţi aici.
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================